دیسک کمر یکی از شایعترین مشکلات پزشکی بوده و به شدت بر کیفیت زندگی فرد تاثیر میگذارد. گاهی بیماران مبتلا به دیسک کمر با دردهای شدید، محدودیتهای حرکتی مواجه میشوند و امکان حرکت و مراجعه به مراکز درمانی برای آنها وجود ندارد. در این شرایط، استفاده از خدمات آمبولانس خصوصی یک راه حل مناسب و کارآمد است. کادر درمان آمبولانس خصوصی با رعایت کردن نکات ایمنی و پزشکی، بلافاصله بیمار را به مراکز درمانی منتقل کرده و به آنها کمک میکنند تا تحت مراقبتهای پزشکی لازم قرار بگیرند. در ادامه مطلب، به بررسی اهمیت و مزایای آمبولانس خصوصی برای بیماران دچار دیسک کمر خواهیم پرداخت.
مزایای استفاده از آمبولانس خصوصی برای بیماران دیسک کمر
آمبولانس خصوصی مجهز به تجهیزات لازم برای حمل بیمار بوده و فضای مناسبی برای نشستن یا دراز کشیدن فراهم میکنند و میزان درد و ناراحتی فرد را تا حد زیادی میکاهند. در آمبولانسهای خصوصی، پرستاران یا تکنسینهای پزشکی حضور دارند که با مراقبتهای پزشکی مرتبط با دیسک کمر و دیسک گردن آشنایی کافی داشته و در طول مسیر مراقبتهای لازم را ارائه داده و به وضعیت بیمار رسیدگی میکنند.
فردی که دچار دیسک کمر شده است نمیتواند رانندگی کند و خود را به مرکز درمانی برساند. ولی آمبولانس خصوصی در دسترستر هستند و خود را به سرعت به محل بیمار میرسانند. همین امر باعث میشود تا بیمار درد کمتری کشیده و با آسایش خاطر خود را به مرکز درمانی برساند تا تحت نظر قرار بگیرد. با انتخاب آمبولانس خصوصی، بیماران زمان انتقال را خودشان تنظیم میکنند تا از انتظارهای طولانی در مراکز درمانی جلوگیری کنند.
نکات مهم در انتخاب آمبولانس خصوصی برای انتقال بیماران دیسک کمر
با اینکه آمبولانس خصوصی برای انتقال بیماران دیسک کمر به مراکز درمانی توصیه میشود، ولی بهتر است بیماران برای انتخاب آمبولانس خصوصی به چند نکته طلایی و مهم توجه داشته باشند. بهتر است با مرکزی در تماس باشید که خودروی آنها تجهیزات مناسب برای مراقبت از بیماران با مشکلات کمر را داشته باشد. مثلا مجهز به تختهای قابل تنظیم، آتل، وسایل کمکی و… باشند.
همچنین پرستاران و تکنسینهای پزشکی علاوه بر تخصص، تجربه کافی در زمینه مدیریت بیماران با دیسک کمر را داشته باشند. هرگونه حرکت اضافی و ضربه به بیماران دیسک کمر عواقب بدتری به دنبال داشته و باعث حاد شدن بیماری آنها میشود. بنابراین کادر آمبولانس خصوصی باید اطلاعات کافی در مورد ارتوپدی و شرایط انتقال بیمار دیسک کمر را داشته باشند.
فضای داخلی آمبولانس به گونهای طراحی شود که بیمار در حالت راحتتری قرار بگیرد و از درد کمتری رنج ببرد. از همه مهمتر زمان پاسخگویی و ارسال آمبولانس به محل اسکان بیمار مهم است. زمان پاسخگویی و سرعت خدمات آمبولانس را بررسی کنید تا در مواقع اضطراری به سرعت به شما کمک کنند.
آمبولانس خصوصی مجوزهای لازم را از سازمان وزارت بهداشت داشته باشد. همچنین به هنگام تماس، هزینه خدمات را از تکنسین بپرسید. قیمتها را مقایسه کرده و در نظر داشته باشید که هزینه متناسب با کیفیت خدمات ارائه شود.
چرا انتقال بیماران دیسک کمر با آمبولانس خصوصی انجام شود؟
آمبولانس خصوصی تجهیزات پزشکی پیشرفته مانند تختهای قابل تنظیم و دیگر وسایل کمکی دارند و به راحتی بیمار کمک میکنند. اگر همراه بخواهد بیمار را با اتومبیل شخصی به مراکز درمانی برساند، به خاطر تنگ بودن فضای خودرو بیمار احساس درد و ناراحتی بیشتری کرده و امکان تکانهای شدید در مهرههای دیسک کمر وجود دارد.
گاهی فرد بیمار در آپارتمان زندگی کرده و واحد او طبقههای سوم، چهارم حتی در طبقههای بالای بیستم نیز قرار دارد. در مواردی که امکان انتقال بیمار با آسانسور وجود ندارد، کادر درمان با استفاده از روشهای مناسب برای حمل بیمار، مانند برانکارد و کمربندهای ایمنی، از آسیبدیدگی بیشتر در ستون فقرات جلوگیری میکنند.
پرستاران و تکنسینهای آموزش دیده در طول انتقال بیمار به مدیریت درد و نیازهای پزشکی بیمار میپردازند. فضای داخلی آمبولانس خصوصی، راحتتر و آرامتر بوده و به کاهش استرس و اضطراب بیمار کمک میکند. پرسنل برای آرامش بیشتر بیمار از داروهای مسکن مانند مورفین کمک میگیرند تا بیمار احساس درد کمتری را تجربه کند. به خاطر تجربهای که راننده آمبولانس خصوصی در مسیریابی دارد، بهترین و سریعترین مسیر را انتخاب میکند تا زمان انتقال کاهش یافته و بیمار کمتر تحت فشار قرار بگیرد.
خدمات ویژه آمبولانس خصوصی برای مراقبت از بیماران دیسک کمر
آمبولانس خصوصی برای مراقبت از بیماران دیسک کمر خدمات ویژهای ارائه میدهد. از انواع خدمات ویژه آمبولانس خصوصی برای بیماران دیسک کمر میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- استفاده از برانکارد و تجهیزات مناسب برای انتقال بدون درد بیمار و بدون آسیب به ستون فقرات بیمار
- پرسنل پزشکی در طول سفر داروهای مسکن مورد نیاز را به بیمار تزریق میکنند تا علائم حیاتی بیمار را ثابت نگه دارند.
- پرستاران آموزشدیده با ارائه دادن نکات مهم به بیمار کمک میکنم تا درد خود را مدیریت کند مانند نفس کشیدن عمیق یا برخی از حرکات ارتوپدی و…
- کادر درمان در طول راه با بیمار حرف زده و ارتباط روانی با او برقرار میکنند تا به او آرامش و امنیت بیشتری القا کنند.
- هماهنگی با بیمارستان یا مرکز درمانی برای آمادهسازی پیش از ورود بیمار، این کار باعث میشود تا بیمار مدت زمان کمتری را منتظر درمان باشد.
- تختهایی که قابلیت تنظیم زاویه دارند تا بیمار در وضعیت راحتتری قرار بگیرد.
- امروزه برانکاردهای مخصوصی طراحی شدهاند تا فشار کمتری به ناحیه کمر وارد شوند و این نوع برانکاردها در آمبولانس خصوصی وجود دارد
- دستگاههای مانیتورینگ برای نظارت بر علائم حیاتی بیمار در طول سفر
- تجهیزات کمکی مانند کمربندهای حمایتی و بالشتکهای مخصوص که به تثبیت وضعیت بیمار کمک میکند.
کلام آخر
بیماران دیسک کمر درد و فشار زیادی را تحمل میکنند. اگر به هنگام انتقال بیماران به مراکز درمانی درد آنها کنترل و انتقال به صورت استاندارد انجام نشود، باعث حرکت مهرهها و عود بیماری دیسک کمر خواهد شد. از این رو توصیه میکنیم برای بیماران دیسک کمر حتماً از آمبولانس خصوصی کمک بخواهید تا در طول مسیر میزان درد و فشار بیمار را کاهش دهند. همچنین بیمار را به صورت استاندارد به بیمارستان منتقل کنند تا هیچگونه حرکت اضافی یا ضربهای به مهرههای ستون فقرات فرد وارد نشود.